• Πάροδος Κύπρου 4, Αριδαία
  • 2384021215 / 6970633909

Αστική Ευθύνη

Καθημερινά είναι πιθανό να συμβούν γεγονότα που μπορεί να καταστήσουν εσάς τους ίδιους ή τα μέλη της οικογένειάς σας υπεύθυνους για οικονομική αποζημίωση τρίτων προσώπων που έχουν ζημιωθεί από εσάς.

Σύμφωνα με τον ορισμό της Αστικής Ευθύνης ως νομικού όρου, πρόκειται για την περίπτωση όπου κάποιος προξενεί με πράξη ή παράλειψή του σωματική βλάβη ή/και υλική ζημιά σε τρίτο και υποχρεούται να την αποκαταστήσει.

Καλυπτόμενοι κίνδυνοι:

Αστική Ευθύνη Διαχειριστή Πολυκατοικίας

Οι αρμοδιότητες και οι ευθύνες που σας βαραίνουν ως Διαχειριστή Πολυκατοικίας είναι πολύ σημαντικές, γι’ αυτό και καθιστούν αναγκαία την προστασία σας από κίνδυνους που ελλοχεύουν κατά την εκτέλεση του έργου σας.

Το πρόγραμμα αστικής ευθύνης που σας προσφέρουμε απευθύνεται σε εσάς που είστε Διαχειριστής Πολυκατοικίας και σας καλύπτει για ζημιές που τυχόν συμβούν σε τρίτους από αμελείς πράξεις ή παραλείψεις σας που σχετίζονται αποκλειστικά και μόνο με τη διαχείριση και τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων, όπως η είσοδος, το κλιμακοστάσιο, οι διάδρομοι, η ταράτσα, η στέγη και οι μετώπες των μπαλκονιών.

Αστική Ευθύνη Κατασκευαστή Κτιρίου

Εάν κατασκευάζετε ή κάνετε ανακαίνιση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας, με το ασφαλιστικό αυτό πρόγραμμα μπορείτε να μείνετε ήσυχοι σε περίπτωση που προκληθούν αναπάντεχες ζημιές σε τρίτους από τις εργασίες κατασκευής, ανακαίνισης ή συντήρησης.

Σημειώνεται ότι ο κύριος του έργου και οι προστηθέντες του δεν θεωρούνται τρίτοι. Επιπλέον, καλύπτονται ζημιές από ανυψωτικά μηχανήματα και μηχανήματα έργων μέχρι πέντε (5) τόνων.

Αστική Ευθύνη ιδιοκτήτη Ποδηλάτου

Η χρήση του ποδηλάτου αποτελεί πια μέρος της σύγχρονης καθημερινότητας. Δεν είναι απλά ένα μεταφορικό μέσο που υιοθετούν όλο και περισσότεροι αλλά πηγή υγείας, ευεξίας και διασκέδασης.

Οι δρόμοι όμως κρύβουν κινδύνους για τους οποίους πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι.

Τα προγράμματα της Allianz για την ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Ποδηλάτη παρέχουν κάλυψη της αστικής σας ευθύνης, εάν από τη χρήση του ποδηλάτου σας προκαλέσετε οποιαδήποτε ζημιά σε τρίτους.

Αστική Ευθύνη Φοιτητών

Η καθημερινή ζωή των νέων που σπουδάζουν ή δουλεύουν στο εξωτερικό προσωρινά είναι μια πλούσια και πολύτιμη εμπειρία. Η νέα τους όμως καθημερινότητα στο εξωτερικό μπορεί να κρύβει κινδύνους.

Με τα προγράμματα Αστικής Ευθύνης Φοιτητών καλύπτεται η αστική ευθύνη του φοιτητή προς τρίτους για σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές που θα προκαλέσει σε τρίτους ως φυσικό πρόσωπο στα πλαίσια των συνηθισμένων δραστηριοτήτων του στην καθημερινή του ζωή και κατά τη διάρκεια της πρακτικής του άσκησης ή συμμετοχής σε πρόγραμμα Erasmus σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αστική Ευθύνη Οικογενειάρχη

Όσο η ζωή γίνεται πιο πολύπλοκη, τόσο οι ευθύνες του οικογενειάρχη αυξάνουν.

Με το πρόγραμμα αυτό καλύπτεστε για την Αστική σας Ευθύνη προς τρίτους για σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές που θα προξενηθούν από αμέλεια δική σας ή και των μελών της οικογένειάς σας, ως φυσικά πρόσωπα, στα πλαίσια των συνηθισμένων δραστηριοτήτων σας στην καθημερινή σας ζωή.

Αστική Ευθύνη Ιδιοκτήτη Κατοικίδιου Ζώου

Για πολλούς από εσάς, ο τετράποδος φίλος σας δεν είναι απλά το κατοικίδιό σας αλλά μέλος της οικογένειάς σας! Προστατευτείτε στην περίπτωση που το κατοικίδιό σας, σκύλος ή γάτα, προκαλέσει κάποιο ατύχημα σε τρίτους.

Το πρόγραμμα ασφάλειας Αστικής Ευθύνης Κατοικίδιου απευθύνεται σε εσάς ως ιδιοκτήτη του κατοικίδιου ζώου και σας καλύπτει για την Αστική σας Ευθύνη έναντι τρίτων, για ατυχήματα που θα συμβούν σε αυτούς και οφείλονται σε αμελείς πράξεις ή παραλείψεις σας.

Αστική Ευθύνη ιδιοκτήτη Κατοικίας

Καλύπτουμε την ευθύνη σας ως ιδιοκτήτη κατοικίας ή κτιρίου, είτε αυτή είναι ενοικιαζόμενη είτε εξοχική και διαμένετε οι ίδιοι, για ατυχήματα που θα συμβούν σε τρίτους (επισκέπτες / ενοίκους της κατοικίας) και για τα οποία θα θεωρηθείτε υπεύθυνος ως ιδιοκτήτης.Εαν στην κατοικία σας έχετε πισίνα ή ιδιαίτερους εξωτερικούς χώρους, θα πρέπει να μας το δηλώσετε ώστε να συμπεριλάβουμε και ατυχήματα που θα συμβούν στους εξωτερικούς αυτούς χώρους.Το πρόγραμμα ασφάλισης μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με το είδος της κατοικίας, του κτιρίου καθώς και τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και απαιτήσεις.

About
World's leading management consulting firms, where bold thinking, inspired people and a passion for results come together for extraordinary impact.
Subscribe