• Πάροδος Κύπρου 4, Αριδαία
  • 2384021215 / 6970633909

Ασφάλιση Αγροτικού

Καλλιεργούμε τη εμπιστοσύνη στην ασφάλιση!!!

Ο αγροτικός τομέας είναι ένας τομέας πολύτιμος για τα ελληνικά δεδομένα, πολλά υποσχόμενος, ευαίσθητος και πολύπαθος. Τα σενάρια επικινδυνότητας και η καταγραφή των πιθανών ζημιών που μπορούν να επιφέρουν όλεθρο στη γεωργική παραγωγή είναι πολλά και τα κόστη τους υπέρογκα. Έτσι, το γραφείο μας έχει για τους αγρότες που πραγματικά επιθυμούν το καλύτερο για την παραγωγή τους, εξασφαλίζοντας κάλυψη σε πιθανούς κινδύνους, τις πιο υπεύθυνες κι ολοκληρωμένες προτάσεις ασφάλισης και κάλυψης όλων των παρακάτω κινδύνων:

Ασφάλιση αγροτικών οχημάτων

Πολλές επιλογές ασφάλισης των αγροτικών σας οχημάτων, όπως Φ.Ι.Χ. αγροτικά, τρακτέρ, δίκυκλα κ.α., προσφέροντάς σας πάντα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ασφάλιση αγροτικών κτιρίων

Προσφέρει την δυνατότητα ασφάλισης των αγροτικών κτιρίων και του περιεχομένου τους από κάθε κίνδυνο που τα απειλεί, όπως πυρκαγιά, κλοπή, φυσικά φαινόμενα κ.α.

Ασφάλιση θερμοκηπίου

Έχετε την δυνατότητα να ασφαλίσετε τις εγκαταστάσεις του θερμοκηπίου σας με τις ίδιες καλύψεις των αγροτικών κτιρίων, συμπεριλαμβανομένου των μηχανημάτων και του πάγιου εξοπλισμού, με δυνατότητα επέκτασης της κάλυψης στην φυτική παραγωγή του θερμοκηπίου σας.

Ασφάλιση φυτικής παραγωγής υπαίθριας καλλιέργειας

Μπορείτε να ασφαλιστείτε συμπληρωματικά του ΕΛΓΑ, αυξάνοντας την συνολική αποζημίωσή σας σε περίπτωση που ζημιωθεί η καλλιέργειά σας.

Ασφάλιση μηχανημάτων παραγωγής και συσκευασίας

Ασφαλίζουμε τα παραπάνω μηχανήματα της επιχείρησής σας για οποιαδήποτε μη αναμενόμενη ζημιά λόγω αμέλειας, κακής χρήσης, πλημμύρας, απροσεξίας, κ.α., έχοντας τη δυνατότητα να επεκτείνουμε την κάλυψη για απώλεια κερδών λόγω μηχανικής βλάβης.

Ασφάλιση γενικής αστικής ευθύνης

Έχετε τη δυνατότητα να ασφαλίσετε την αστική σας ευθύνη προς τρίτους, οι οποίοι επισκέπτονται ή απλά παρευρίσκονται στον χώρο σας, συν υλικές ζημιές από ατύχημα.

Ασφάλιση αστικής ευθύνης εργοδότη

Ασφαλίζουμε το προσωπικό που εργάζεται στην αγροτική σας μονάδα σε περίπτωση σωματικών βλαβών από ατύχημα.

Ασφάλιση μεταφερόμενων αγροτικών προϊόντων

Έχουμε την λύση στην πιθανή φθορά των προϊόντων σας (νωπά ή κατεψυγμένα) λόγω της μεταφοράς τους, εντός κι εκτός Ελλάδας, έχοντας τη δυνατότητα επέκτασης της κάλυψης λόγω πολέμου ή απεργιών.

Ασφάλιση αστικής ευθύνης προϊόντος

Η συγκεκριμένη ασφάλιση παρέχεται στον αγρότη για να προστατευτεί σε περίπτωση που αιτηθούν από αυτόν αποζημιώσεις σε τρίτους λόγω σωματικών βλαβών, θάνατο ή κι υλικές ζημιές που προκληθούν από την χρήση κάποιου ελαττωματικού προϊόντος του.

 

Έτσι λοιπόν, οι ασφαλιστές μας, σας προσφέρουν κάθε ολοκληρωμένη πρόταση που αφορά την ασφαλιστική κάλυψη της αγροτικής σας επιχείρησης.


Στοιχεία Οχήματος
Στοιχεία Ιδιοκτήτη
Επιλογές ΑσφάλειαςΛοιπές Πληροφορίες
Powered by BreezingForms
About
World's leading management consulting firms, where bold thinking, inspired people and a passion for results come together for extraordinary impact.
Subscribe