• Πάροδος Κύπρου 4, Αριδαία
  • 2384021215 / 6970633909

Ασφάλειες επιχειρήσεων

Έχετε μία υπέροχη επιχείρηση και αισθάνεστε ικανοποιημένοι και πετυχημένοι!

Γνωρίζετε όμως ή έχετε ακούσει πως για να διατηρηθεί μία επιχείρηση αποφεύγοντας τις μελλοντικές ανασφαλείς καταστάσεις είναι απαραίτητο ένα πολύ σημαντικό εργαλείο;

Το ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ που προστατεύει την επιχείρησή σας από κάθε ατυχές συμβάν!

Για να παραμένει πετυχημένη, υγιής και αποδοτική μία επιχείρηση, φροντίζουμε και την εξασφαλίζουμε, ώστε να μπορούμε να αποκαταστήσουμε κάθε ζημία που θα γονατίσει την οικονομική μας επιφάνεια, με το ελάχιστο κόστος των ασφαλίστρων.

Σημείωση: το κόστος ασφάλισης μίας επιχείρησης κυμαίνεται ανάλογα με το κεφάλαιο που θα χρειαστεί για να αποκατασταθεί σε περίπτωση απωλειών. Τα ασφάλιστρα είναι φορολογικά έξοδα της επιχείρησης.

 

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς πιστοποιημένους ασφαλιστικούς πράκτορες του γραφείου μας.

Με 25 ασφαλιστικές εταιρίες στο πλευρό μας, με εμπειρία και γνώσεις από το 1990, με πιστοποιήσεις, σεμινάρια και σύγχρονα μέσα, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μαζί κάθε πτυχή της ασφάλισης της επιχείρησής σας.

Ζητείστε μας ραντεβού (διαζώσης ή διαδικτυακά).

About
World's leading management consulting firms, where bold thinking, inspired people and a passion for results come together for extraordinary impact.
Subscribe