• Πάροδος Κύπρου 4, Αριδαία
  • 2384021215 / 6970633909

Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Το γραφείο μας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες του κόσμου σας παρέχει την ασφαλιστική κάλυψη που χρειάζεστε για το όχημά σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τη μέγιστη δυνατή κι ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη στο πιο συμφέρον γι’ αυτούς κόστος.

Φιλοσοφία μας για την ασφάλεια αυτοκινήτων, είναι ο κάθε ασφαλισμένος να είναι στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης ως μοναδική περίπτωση.

Σημαντικό μέλημα του γραφείου μας είναι να διατηρούμε μία προσωπική σχέση με τους πελάτες μας, οι οποίοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας κι εμείς πιστοποιημένα να αναλαμβάνουμε να αναλύουμε τις ασφαλιστικές τους ανάγκες και να τους βοηθάμε να προβούν στην καλύτερη επιλογή ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Οι πιστοποιημένοι ασφαλιστές μας

  • Θα σας προτείνουν φερέγγυα και οικονομικά εύρωστη ασφαλιστική εταιρία
  • Θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε τί είδους ασφάλιση χρειάζεστε
  • Θα ψάξουν την αγορά προκειμένου να σας προτείνει το πληρέστερο ασφαλιστήριο
  • Θα σας εξηγήσουν καλύψεις και εξαιρέσεις του ασφαλιστηρίου.
  • Θα φροντίζουν για την αναπροσαρμογή του ασφαλιστηρίου σας σε κάθε ανανέωση έτσι ώστε η ασφάλισή σας να είναι πάντα η καταλληλότερη.

Και το σημαντικότερο:

ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!!

Εκπτώσεις στις ασφάλειες αυτοκινήτου & μηχανής

Ασφάλεια αυτοκινήτου με ελάχιστη διάρκεια 30 ημερών

Ενημερωθείτε για τις ασφαλιστικές καλύψεις αυτοκινήτου

Το γραφείο μας σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες του κόσμου σας παρέχει την ασφαλιστική κάλυψη που χρειάζεστε για το όχημά σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την μέγιστη δυνατή κι ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη στο πιο συμφέρον γι’ αυτούς κόστος. Φιλοσοφία μας για την ασφάλεια αυτοκινήτων, είναι ο κάθε ασφαλισμένος να είναι στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης ως μοναδική περίπτωση. Σημαντικό μέλημα του γραφείου μας είναι να διατηρούμε μία προσωπική σχέση με τους πελάτες μας, οι οποίοι μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας κι εμείς πιστοποιημένα να αναλαμβάνουμε να αναλύουμε τις ασφαλιστικές τους ανάγκες και να τους βοηθάμε να προβούν στην καλύτερη επιλογή ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Οι ασφαλιστές μας Θα σας προτείνουν φερέγγυα και οικονομικά εύρωστη ασφαλιστική εταιρία Θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε τί είδους ασφάλιση χρειάζεστε Θα ψάξουν την αγορά προκειμένου να σας προτείνει το πληρέστερο ασφαλιστήριο Θα σας εξηγήσουν καλύψεις και εξαιρέσεις του ασφαλιστηρίου. Θα φροντίζουν για την αναπροσαρμογή του ασφαλιστηρίου σας σε κάθε ανανέωση έτσι ώστε η ασφάλισή σας να είναι πάντα η καταλληλότερη. Και το σημαντικότερο: ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!!! Εκπτώσεις στις ασφάλειες αυτοκινήτου & μηχανής Ασφάλεια αυτοκινήτου με ελάχιστη διάρκεια 30 ημερών Ενημερωθείτε για τις ασφαλιστικές καλύψεις αυτοκινήτου

About
World's leading management consulting firms, where bold thinking, inspired people and a passion for results come together for extraordinary impact.
Subscribe